Workshop: Energie in balans

Workshop: Energie in balans

Duur: 1 dag
10 - 16 uur
Locatie: Horsthoeve, Broekland, vlakbij Raalte en Zwolle - Overijssel
Voor: Particulieren en Behandelaars

Leuke dingen doen, mensen helpen of ondersteunen, werken, relaties, het kost allemaal energie.

Maar wanneer je thuis komt van je werk, een feestje, een verplichting, een ontmoeting, en je merkt dat je helemaal uitgeblust bent en je het gevoel hebt dat je er geen energie van hebt gekregen maar dat het je juist energie heeft gekost, dan wordt het tijd om aan de bel te trekken. Helemaal wanneer het structureel wordt en het steeds lastiger blijkt om je energie weer op peil te krijgen en te houden.

Tijdens deze workshop leer je hoe jouw energie werkt. Waar zit jouw trigger? Waar loop je op leeg en wat geeft je juist energie? En nog belangrijker, hoe voer je (ongewenste) energie af en hoe vul je het weer aan. Je krijgt methodes aangereikt die je daarvoor kunt inzetten en tips om te voorkomen.

Verder is het een speelse dag die je een goed beeld geeft over hoe jij je beweegt als mens. Ook voor behandelaars is dit een uitstekende workshop om nog beter te ervaren wat je jouw cliënten te bieden hebt en hoe je er daarnaast voor kunt zorgen dat hun energie niet van jou wordt.

De tools die ik inzet zijn divers, afhankelijk van de groepsdynamiek, maar uiteindelijk toegespitst op jou als unieke deelnemer.  Ik werk in kleine groepen, dus iedereen komt uitgebreid aan bod. Voor meer informatie over mijn methodes verwijs ik je naar deze pagina.

Voorafgaand aan de workshop stuur ik je een vragenlijst toe. Deze graag zo compleet mogelijk invullen en terugsturen, uiterlijk 2 dagen van te voren.

Wil je deze workshop plannen met een door jou samengestelde groep, bijvoorbeeld met vriendinnen, collega-behandelaars of anders? Jullie zijn van harte welkom en in dat geval plannen we een datum in overleg. Deze workshop kan indien gewenst op locatie gegeven worden.

Datum en tijd: zie beschikbare data hieronder
Kosten: €150 p.p.
Inclusief koffie, thee, lekkers, schrijf- en lesmaterialen en eventuele remedies en/of celzouten, waar je voorlopig mee vooruit kunt
Inclusief lunch - geef je dieetwensen door!
Groepsgrootte minimaal 2, maximaal 4 personen