Over Hanneke

Op waarde schatten

Het nemen van een pauze is af en toe broodnodig. Niet alleen om ergens van bij te komen of om je zinnen te verzetten, maar vooral om eens goed te kijken naar wat er nu precies gebeurd is. Wie ben ik en waar ben ik goed in? Wat wil ik vooral wel blijven doen en wat past er absoluut niet meer bij me. Waarom heb ik nu juist deze keuzes gemaakt en wat heeft het me gebracht. Soms moet je nou eenmaal even stil staan.. Op een bepaald moment besloot ik mijn praktijkdeuren te sluiten en alleen werkzaam te blijven in het bedrijfsleven, waardoor ik de tijd kon nemen om mezelf bovenstaande vragen te stellen. Ook vroeg ik me af: wat heb ik de wereld te bieden als behandelaar? En wat laat ik varen na tien jaar praktijk te hebben gevoerd. Deze periode duurde langer dan dat ik had geanticipeerd, maar een krappe drie jaar verder (2018) leverde dat wel heldere inzichten op waar ik mee verder kon. Inmiddels is het 2023 en ben ik volop bezig met mijn praktijk, het werken bij bedrijven en met De Nieuwe Aarde frequenties remedies. Een prettige ondersteuning wanneer je maar niet los komt van datgene dat je achter houdt en aan de zijlijn zet. 

Helicopterview: coaching en lesgeven als passie

Mijn werk in het bedrijfsleven heb ik altijd als ontzettend waardevol en prettig ervaren. Ik hou van de dynamiek die het met zich meebrengt, het contact met collega’s en de diversiteit aan werkzaamheden. Zo ben ik erachter gekomen dat ik een coach en trainer ben in hart en nieren. Zowel vanuit mijn praktijk als binnen het bedrijfsleven ben ik een gedreven persoon die het beste tot zijn recht komt als ik mag lesgeven of mensen kan helpen. Business-gerelateerde vraagstukken, communicatieve kwesties  of gewoonweg vanuit een hulpvraag. Ik zie al snel het grotere geheel van een zaak en kan dit samenbrengen tot een begrijpelijke, hapklare brok die er meteen een stuk aantrekkelijker uitziet en minder voelt als een opgave.

Trouw blijven is jouw dynamiek vinden

Hierbij is de combinatie van het hebben van een praktijk en het werken bij bedrijven (teamcoaching) ideaal gebleken. Als geen ander weet ik wat het van iemand vraagt om trouw te blijven aan jezelf en ondertussen meegesleept te worden in de waan van de dag, je werk, je thuis. Blijven voelen en handelen naar wat goed is voor jou als persoon en ondertussen het idee hebben dat de wereld aan je trekt en dat je moet voldoen aan de wetten van de maatschappij. Vergroeid zijn met alles wat dat biedt en ondertussen niet meer weten of jij dat nou wel echt bent. Hier helderheid in scheppen is iets waar ik echt goed in ben geworden.

Originele aanpak: durven combineren van technieken en diensten

Over de vraag “wat laat je dan varen” kan ik kort zijn. Ik wil het gevoel hebben dat ik er helemaal kan zijn voor een cliënt, waardoor ik heb besloten dat het geven van een kort of eenmalig consult niet meer bij mij past als behandelaar (mits je een tarot consult wil). Je kunt bij mij terecht voor een traject of voor een training waarbij ik ervoor zorg dat ik alles uit de kast trek om het beste in jou naar boven te halen. Of je vraag nu gaat over werk, privé, school of – gewoon – over jou, omdat je even niet meer weet waar je nou eigenlijk thuishoort, ieder thema is bespreekbaar.  De werkwijze die ik hanteer kun je terugvinden onder Werkwijze – Tools & Methodieken. 

In mijn praktijk kun je terecht wanneer je:

 • Even niet lekker in je vel zit om wat voor reden dan ook; 
 • Aanhoudende fysieke of emotionele klachten hebt;
 • Concentratieproblemen ervaart in welke vorm dan ook (ook ADD en ADHD);
 • Burn-out of bore-out (gerelateerde) klachten hebt;
 • Probeert los te laten, maar het lukt niet;
 • Niet begrepen wordt en daar dagelijks last van hebt;
 • Wilt onderzoeken hoe je grenzen kunt stellen;
 • Regelmatig terugkerende (communicatie) issues hebt;
 • Eraan toe bent op onderzoek uit te gaan om meer uit het leven
  te halen; 
 • Gewoon behoefte hebt aan een luisterend oor.

Vergeet niet om een kijkje te nemen op mijn andere website:
De Nieuwe Aarde frequenties voor een nieuwe en verfrissende kijk op energie en voor ondersteuning bij het vinden van je levenspad en missie. 

 

Afspraak maken

Sessies en trainingen geef ik op een passende locatie in Overijssel of elders in het land, afhankelijk van het onderwerp en de wens. Als particulier ben je van harte welkom in mijn praktijk (aan huis) waar je terecht kunt voor een coachingstraject, cursus of workshop. Neemt u contact op namens een bedrijf, dan kunt u me inhuren als coach of trainer waarbij we in overleg en op maat een geschikt traject bepalen voor uw werknemer of team, al dan niet op locatie.

Graag tot ziens,
Hanneke Hoppenbrouwer