Werkwijze

VOOR PARTICULIEREN

Ik ben ervan overtuigd dat een succesvol traject start met wederzijds commitment. De coach zet zich net zo hard in voor een bevredigend eindresultaat als de coachee. Samen ga je voor het behalen van de gestelde doelen in een tempo dat past bij jouw persoon.
Hierbij is mijn werkwijze holistisch. Dat wil zeggen dat ik altijd zal kijken naar de hele mens en niet alleen naar de gestelde vraag of doelstelling.  Zodoende komt het mentale welzijn van mijn cliënten net zoveel aan bod als het emotionele, spirituele en fysieke aspect ervan.

Om die reden bied ik geen losse consulten aan maar een samengesteld pakket op maat, passend bij de situatie en hulpvraag. Hierdoor bestaat een traject uit minimaal 4 en maximaal 9 sessies van 1 tot 2 uur. Sessie 1 is het intakegesprek. Tijdens deze eerste sessie kijken we naar jouw hulpvraag, wensen en doelstellingen.  Bij een wederzijdse klik en een positieve uitkomst maak ik een trajectvoorstel en plannen we de tweede sessie.

Mijn specialiteiten zijn onder andere werkproblematiek, hoogsensitiviteit (HSP), stress en burn-out, bore-out, relatieproblematiek, communicatieproblemen, bewustwording van jezelf en van je omgeving (hoe beweeg jij jezelf), grenzen stellen, het gevoel hebben dat je vast zit in je leven, loopbaancoaching (waar ben ik goed in, compentie onderzoek, wat zou ik nog meer kunnen of willen qua werk) en teamcoaching.
Maar natuurlijk is iedere vraag welkom.

Mocht ik het gevoel hebben dat jouw vraag beter tot zijn recht komt bij een andere coach of behandelaar, dan verwijs ik je uiteraard door.

Mijn tarief is € 69,= per uur en exclusief celzouten en remedies. 
Een intakegesprek is gratis en kan eventueel telefonisch of via Skype (o.i.d.) plaatsvinden.

Celzouten en remedies worden in overleg ingezet en zijn niet verplicht.
Ik bereken € 3,= per celzout en € 13,= per remedie. Hier kun je een paar weken mee vooruit.
Meestal wisselt de samenstelling van de zouten en frequenties per sessie, afhankelijk van de vraagstelling en het proces waarin je je bevindt. Op deze manier ontvang je een gepaste hoeveelheid en gaan we verspilling tegen.
Meer informatie over celzouten en remedies vind je terug onderop deze pagina.

Liever een workshop of training bijwonen? Dat kan! Neem hiervoor een kijkje op deze pagina.

Voor particulieren zijn de genoemde prijzen inclusief BTW.

VOOR BEDRIJVEN

Als bedrijf wil je het beste uit je mensen halen en zet je het welzijn van de werknemers voorop. Zonder harmonie geen geoliede machine en op den duur kan dit ten koste gaan van onderlinge verhoudingen op de werkvloer of een disbalans in werksituaties.  Denk bijvoorbeeld aan communicatieproblematiek, verstoring van work-life balance, burn-out of stress-situaties. 

Zeker in deze tijd, een spanne waarin corona een rol heeft gespeeld, is het zaak om scherp te blijven. Wanneer werknemers niet meer gemotiveerd zijn om de telefoon op te pakken, liever alles via de chat doen waardoor persoonlijk contact ontbreekt of uiteindelijk zelfs wordt vermeden, dan is dat het signaal om in te grijpen. Weten hoe je het tij kunt keren als werkgever? Behoefte aan gemotiveerd (thuiswerkend) personeel? Wij geven graag advies over hoe je een bedrijf en haar werknemers fit maakt en houdt.

Wij bieden zowel individuele als groepstrajecten aan. Altijd op maat gemaakt, met als doel uw werknemer of team weer op volle kracht te laten functioneren.  Uiteraard in overleg met uw verwachtingspatroon en in balans met de bedrijfscultuur.

Wanneer uw bedrijf te maken krijgt met re-integratietrajecten en reorganisatie dan is jobcoaching, loopbaancoaching en teamcoaching een mooie methode om het beste in uw mensen naar boven te halen.

Individuele sessies of (op maat gemaakte) groepstrainingen kunnen gepland worden bij uw bedrijf, op locatie, op de werkplek en/of bij mij op kantoor. 

Voor teamcoaching en andere trainingen hanteer ik een ‘all in’ prijs, afhankelijk van de groepsgrootte en wensen. Deze trainingen duren normaliter 1 of 2 dagen maar kunnen ook in dagdelen worden geven.

Informeer gerust naar de mogelijkheden of neem contact op voor een op maat gemaakte offerte!

Via deze pagina vindt u meer informatie omtrent trainingen.