• Energie in balans
  • Teamcoaching
  • Mindfulness

Workshop: Energie in balans

Leuke dingen doen, mensen helpen of ondersteunen, werken, relaties, het kost allemaal energie.

Maar wanneer je thuis komt van je werk, een feestje, een verplichting, een ontmoeting, en je merkt dat je helemaal uitgeblust bent en je het gevoel hebt dat je er geen energie van hebt gekregen maar dat het je juist energie heeft gekost, dan wordt het tijd om aan de bel te trekken. Helemaal wanneer het structureel wordt en het steeds lastiger blijkt om je energie weer op peil te krijgen en te houden.

Tijdens deze workshop leer je hoe jouw energie werkt. Waar zit jouw trigger? Waar loop je op leeg en wat geeft je juist energie? En nog belangrijker, hoe voer je (ongewenste) energie af en hoe vul je het weer aan. Je krijgt methodes aangereikt die je daarvoor kunt inzetten en tips om te voorkomen.

Verder is het een speelse dag die je een goed beeld geeft over hoe jij je beweegt als mens. Ook voor behandelaars is dit een uitstekende workshop om nog beter te ervaren wat je jouw cliënten te bieden hebt en hoe je er daarnaast voor kunt zorgen dat hun energie niet van jou wordt.

De tools die ik inzet zijn divers, afhankelijk van de groepsdynamiek, maar uiteindelijk toegespitst op jou als unieke deelnemer.  Ik werk in kleine groepen, dus iedereen komt uitgebreid aan bod. Voor meer informatie over mijn methodes verwijs ik je naar deze pagina.

Voorafgaand aan de workshop stuur ik je een vragenlijst toe. Deze graag zo compleet mogelijk invullen en terugsturen, uiterlijk 2 dagen van te voren.

Wil je deze workshop plannen met een door jou samengestelde groep, bijvoorbeeld met vriendinnen, collega-behandelaars of anders? Jullie zijn van harte welkom en in dat geval plannen we een datum in overleg. Deze workshop kan indien gewenst op locatie gegeven worden.

 

Training: Teamcoaching

Wanneer je als werkgever merkt dat onderlinge werkverhoudingen scheefgroeien, collega’s elkaar niet meer begrijpen en verantwoordelijkheden worden afgeschoven, dan ligt niet of nauwelijks meer communiceren met elkaar op de loer. De kwaliteit van het werk kan hierdoor in het geding komen.
Een training teamcoaching is een mooie methode om de neuzen dezelfde kant op te krijgen en weer in beweging te komen.  

Ook voor leef- en coachgroepen is deze training uitermate geschikt omdat het thema groepsdynamiek – hoe dit te herkennen om er op tijd naar te kunnen handelen – uitgebreid aan bod komt.

Deze training wordt, afhankelijk van uw vraagstelling, volledig op maat gemaakt en toegespitst op de problematiek en dynamiek die op dat moment speelt. Daarnaast is de training altijd in lijn met de cultuur van een bedrijf, de afdeling of de groep.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bij mij of bij u op kantoor, vertel ik graag meer over de mogelijkheden en inhoud. Deze training kan desgewenst uitgebreid worden met terugkom- of (her)evaluatiedagen en coaching.

CURSUS: Mindfulness

  • Het gevoel hebben dat de tijd vliegt en je nergens aan toe komt;
  • Het gevoel hebben dat het leven je heeft overgenomen in plaats van dat jij je leven leidt zoals jij het wil;
  • Geen zin meer hebben in zelfs de leuke dingen;
  • Je niet meer kunnen focussen op je werk of op school; 
  • Je afvragen waar je nou eigenlijk mee bezig bent; 
  • Stress en slaapproblemen ervaren;
  • Klaar zijn met multitasken maar je weet niet beter.

Al deze thema’s zijn relevant als je op zoek bent naar een cursus Mindfulness. 
Je bent van harte welkom om deze te volgen in mijn praktijk.

Omdat we in een kleine groep werken, krijgt iedereen passende, individuele aandacht.  Jouw thema telt. Geen standaard oefeningen of meditaties. Mijn tools en handvatten zijn toegespitst op de groepsdynamiek. Daarmee zijn ze waardevol voor jouw proces en vooral makkelijk toepasbaar in het dagelijks leven. 

Daar kun je mee vooruit!


Voorafgaand aan de cursus stuur ik je een vragenlijst toe. Deze graag zo compleet mogelijk invullen en terugsturen, uiterlijk 2 dagen van te voren.