Testimonials

Cynthia

Nu 2 keer een Tarot legging gehad. Alle belangrijke dingen die Hanneke bij de eerste legging vertelde zijn uitgekomen. Dit heeft mij enorm geholpen en hierdoor heb ik rust kunnen vinden in moeilijke periodes en het gevoel gehad, het komt allemaal goed. Heel erg bedankt hiervoor. Bij de tweede legging zijn er weer fijne dingen naar voorgekomen en vragen beantwoord.
Weer een hele fijne ervaring waarbij ik in de toekomst nog graag bij Hanneke voor terugkom.

Susan.

Beste Hanneke, ontzettend bedankt voor je hulp in het realiseren van een betere energetische balans en rust.
De ondersteunende aura sprays en dna druppels hebben een positief resultaat, heel bijzonder te ervaren.
Ik gun het iedereen om jou op hun pad te mogen vinden, een mooi mens die oprecht het beste met je voor heeft.

Erik Roesink

Ondernemer/trainer/coach/therapeut
Hanneke, weet je te raken met alle 13 DNA frequenties, de spray en de oliën. De laatste frequentie is overgave is heel bijzonder, probeerde hem een tijd geleden sindsdien een rust en ruimte die maakt dat nog beter kan kiezen, mijn hart en zicht zijn beter. Kortom ik kan het van harte aanbevelen. Hanneke, werkt afgestemd op de persoon, geen bullshit direct naar de kern, met heel veel liefde en aandacht.
Kortom een aanrader.

Eline K.

Hanneke is een erg lieve warme en behulpzame vrouw. Al vanaf het begin voel ik me erg op mijn gemak bij haar. Ze luistert echt naar je, en geeft advies waar je wat aan hebt zonder te oordelen over je situatie. Ik heb bij Hanneke aangeklopt omdat ik er echt doorheen zat, toen zijn we gelijk gestart met de celzouten. Ik voelde gelijk veel verschil en voor mij werken de consulten bij Hanneke in combinatie met de Celzouten echt. Ondertussen zijn we ook gestart met mijn dochtertje van 3,5 , voor haar erg onrustige gedrag en ook hier merk ik nu al veel verschil in. Ze is erg lief en geduldig met kinderen, en mijn dochtertje vond het vooral allemaal ook erg interessant en leuk in Hanneke's praktijkruimte. Wij zijn erg blij met Hanneke.

Mevrouw S. uit Nijverdal

Van een coach wordt veel gebruik gemaakt bij moeilijke banen. Heel normaal. Maar in “gewone” huislijke situaties is het nog niet gewoon. Vaak denk je dat er eerst grote problemen moeten zijn. Je gunt je zelf niet die hulp. In mijn situatie was de vraag duidelijk alleen zag ik niet hoe ik dat zelf kon veranderen. Gelukkig kon Hanneke mij helpen dit duidelijk te krijgen waardoor ik er beter mee kon omgaan.Resultaat meer inzicht en ontspanning. In 3 sessies was dit resultaat bereikt Mijn conclusie : Gun je zelf zo’n coaching! Hanneke was voor mij de perfecte coach.

Maaike

Ik had al een poosje wat sluimerende klachten, met name op het gebied van de spijsvertering, en ik wilde hier niet langer mee door blijven lopen. Al eerder had ik positieve ervaringen met de celzouten van dr.Schlussler. Tot mijn verrassing was er onlangs een celzouttherapeute in mijn eigen dorp komen wonen. Bij Hanneke voelde ik me meteen op mijn gemak en gehoord. Ze heeft een groot empathisch vermogen en voelde wat ik nodig had. Door Hanneke ging ik me snel beter voelen en maakte een mooie ontwikkeling door. De spijsvertering werd beter, ik ging me steeds krachtiger en blijer voelen. Nu ben ik aan het afbouwen. Ik ben heel blij dat ik met Hanneke in contact ben gekomen.

Marga Hendriks

Al jaren geleden heb ik voor het eerst kontakt gezocht met Hanneke. Ik wilde eens wat meer aan mezelf werken en had problemen met mijn ouders en werk. De sessies en de energetische behandelingen bij haar gaven mij altijd rust en andere inzichten. Sinds die tijd heb ik met veel plezier trainingen bij haar gevolgd en zoek haar altijd graag op als er weer onrust komt in mijn leven. Een zeer professionele vrouw die snel inzicht heeft en je altijd een nieuw stukje bewustwording mee kan geven. Haar begeleiding is precies hoe je het wilt en wat je nodig hebt. Dat voelt heel ontspannen. Hanneke ik ben blij dat je er bent.

Stephan

Beveiliging
Na lang nadenken over mijn toekomst en niet wetende welke kant op te moeten gaan, heb ik contact gezocht met Hanneke. Ik was best wel gespannen toen ik op de afspraak was, maar na 5 min was dat weg doordat zij alles heel duidelijk vertelde wat er ging gebeuren en wat ze ging doen. Het heeft mij aan alle kanten geholpen. Dankzij Hanneke ben ik nu sterker en weet ik welke kant ik op wil. Ze is duidelijk en zeer professioneel. Ik raad het iedereen aan om bij haar een consult te nemen. Echt top.

Franklin

Café Brocante Renaissance
Hanneke geeft op een duidelijke manier antwoord op mijn gestelde vragen en daar kan ik echt iets mee! Dank, Hanneke.

Marjolein Smit

Hanneke is een oprechte, warme, lieve vrouw en een hele fijne coach die goed doorziet wat iemand nodig heeft om het beste uit zichzelf te halen. Door gebruik te maken van diverse tools en technieken ga je al snel de diepte in en kan je voortgang maken. Altijd weer met een glimlach naar huis.

Femke Rameijer

Duidelijk, kort en bondig, empatisch, value for money!

Elena

Jaren geleden ben ik bij Hanneke geweest voor een consult. Vooral veel verder in de tijd werd me duidelijk hoe waar en daarmee, hoe waardevol dit consult is geweest. Daarop heb ik besloten om in een hele moeilijke fase van mijn leven Hanneke weer te consulteren, omdat ik een manier zocht om mijn onbewuste drijfveren en intuïtie helder te krijgen en zo de juiste richting voor mezelf te kiezen. Wederom was het consult bijzonder treffend en verhelderend en heeft het me de inzichten gegeven die ik zo hard zocht en nodig had. Hanneke, zeer bedankt voor je hulp en tevens je flexibiliteit de sessie zo snel te kunnen laten plaatsvinden!

Alice

Ik wist echt niet goed wat ik nou wilde met mijn werk en in mijn leven. Wie ben ik en waar ben ik goed in? Hanneke weet dit op verrassende wijze naar boven te halen. Blij met het resultaat! Ben weer gemotiveerd en heb zin in de toekomst.

Yvonne Kuhlman

Translator Italian - Dutch
Als collega in de IT heb ik Hanneke leren kennen als iemand die zich oprecht verdiept in mensen en ze met hart en ziel verder wil helpen, of het nu gaat om een probleem met software of om zaken die in de privésfeer spelen. Als trainer slaagt ze er altijd goed in om complexe materie op een geduldige en heldere manier uit te leggen en over te brengen. Ook heb ik Hanneke meegemaakt in haar rol als coach en therapeut. Met dezelfde passie, openheid en originele aanpak weet ze mensen op een hele persoonlijke manier bij te staan. Ze hanteert daarbij methodes die precies aansluiten bij de persoon waardoor ze mensen weet te stimuleren om dingen te doen die ze anders niet zo snel zouden doen. Wat me verder is opgevallen in al die jaren dat ik haar ken, is dat ze goed om kan gaan met allerlei verschillende soorten mensen, van CEO tot kantinemedewerker en van artsenbezoeker tot monteur. Bij iedereen weet ze de juiste snaar te raken en het vertrouwen te winnen. Daarnaast heeft ze een geweldig gevoel voor humor en kan heel goed relativeren. Een topvrouw!

Korina Izeboud

Izeboud coaching
Samenwerken met Hanneke is een cadeau! Zij is een energieke professional. Als geen ander doorziet zij situaties en mensen. Ze heeft snel in de gaten waar de krachten en talenten van mensen en teams liggen. Natuurlijk ziet zij ook de valkuilen, daarop focussen doet zij juist niet, ze leert anderen te denken in mogelijkheden en oplossingen. Door het versterken van talenten en krachten weet zij verbinding te maken binnen teams en 1 op 1. Als je met Hanneke aan de slag bent kan het niet anders dan dat je geinspireerd raakt door haar drive, kennis, wijsheid en bovenal haar positieve energie. Het weer laten werken waar het vastloopt, niets is onmogelijk, leren van je mistakes en vooral focussen op dat wat je wilt bereiken. Samen met Hanneke kom je waar je wilt zijn!

Tevreden Cliënt

Lokale Overheid
Door de jarenlange ervaring van Hanneke in zowel haar healingpraktijk als in diverse zakelijke functies in het bedrijfsleven is zij goed in staat een breed scala aan persoonlijke problematieken te doorgronden en te begrijpen. Hierdoor kan zij mensen die blokkades in hun leven ervaren uitstekend verder helpen. Ik heb veel gehad aan de prettige manier van werken door Hanneke. Absolute aanrader!!! Er ontstaat weer ruimte en uitzicht :-)

Johan Verwouw

Business consultant
Hanneke heeft mij erg geholpen om mijn leven weer op de rit te krijgen. Na een burn-out had ik moeite om mijn draai weer te vinden op mijn werk. Door haar praktische aanpak en humor heb ik weer grip en overzicht gekregen op mijn leven en bekijk ik het leven weer positief.

Ans Jansen

Tandartsassistente
Hanneke is een toegankelijk en prettig persoon. Van mezelf nogal gereserveerd en verlegen merkte ik dat bij Hanneke meteen durfde te praten. Haar adviezen zijn to the point en haar methodes waren volledig afgestemd op mij. Prettig om te ervaren dat ik naast de goede gesprekken ook fysiek en emotioneel ondersteuning heb gevoeld. Ik voel me weer helder, opgeruimd en fit. Dit alles maakt een traject bij haar zeer compleet. Ik kan met een fijn gevoel en andere inzichten het nieuwe jaar in!

Antal Hendrix Van Spronsen

Blauwe Nacht
Hanneke gaat respectvol en doortastend te werk. Met de door haar op de persoon afgestemde tools en methodieken weet ze als geen ander het beste in jezelf naar boven te halen. Ze is authentiek en heeft een fijne, warme persoonlijkheid. Een traject volgen bij Hanneke is zeer de moeite waard!

Machtilda Den Broeder

Hanneke heeft mij al verschillende keren op een fijne en doeltreffende manier geholpen . De celzout therapie helpt mij op natuurlijke wijze bij verschillende lichamelijke ongemakken. Een aanrader!

Clemens

Veel baat gehad (en nog) bij de therapie met de celzouten zoals Hanneke die op maat gesneden bij mij toepast. Echt een hele fijne ervaring en klachten verdwijnen daadwerkelijk.

Erik Van Der Maat

Met onze jongste zoon (4 jaar) zijn wij bij Hanneke geweest om hem te behandelen met Schüssler celzouten. Hij kampte al een tijdje met koemelkallergie, eczeem, hooikoorts en astma klachten en nu 2 maanden later hebben wij een heel open en vrolijke jongen. De Schüssler celzouten helpen hem echt. Wij zijn Hanneke dankbaar voor haar hulp.