Privacy & Cookies

1. Het gebruik van cookies

www.hannekehoppenbrouwer.nl maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website en/of Flash-applicaties wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer, mobiele telefoon, smartwatch of tablet wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Het gebruik van cookies is van groot belang voor het goed laten draaien van onze website, maar ook cookies waarvan je niet direct het effect ziet zijn zeer belangrijk. Dankzij de (anonieme) input van bezoekers kunnen we het gebruik van de website verbeteren en deze gebruiksvriendelijker maken.

2. Toestemming voor het gebruik van cookies

Voor het gebruik van bepaalde cookies is jouw toestemming vereist. Dit doen wij door middel van een zogenaamde cookiebanner.

3. De gebruikte type cookies en hun doelstellingen

Wij gebruiken de volgende type cookies: –

Functionele cookies: hiermee kunnen we de website beter laten functioneren en is het gebruikersvriendelijker voor de bezoeker. Bijvoorbeeld: we slaan je inloggegevens op of wat je in je winkelmandje hebt gestopt. 

Geanonimiseerde analytische cookies: deze zorgen ervoor dat iedere keer wanneer je een website bezoekt er een anonieme cookie wordt gegenereerd. Deze cookies weten of je de site al eerder bezocht hebt of niet. Alleen bij het eerste bezoek, wordt er een cookie aangemaakt, bij volgende bezoeken wordt er gebruik gemaakt van de reeds bestaande cookie. Deze cookie dient enkel voor statistische doeleinden. Zo kunnen daarmee de volgende data verzameld worden: het aantal unieke bezoekers hoe vaak gebruikers de site bezoeken welke pagina’s gebruikers bekijken hoelang gebruikers een bepaalde pagina bekijken bij welke pagina bezoekers de site verlaten

Analytische cookies: deze zorgen ervoor dat iedere keer wanneer je een website bezoekt er een cookie wordt gegenereerd. Deze cookies weten of je de site al eerder bezocht hebt of niet. Alleen bij het eerste bezoek, wordt er een cookie aangemaakt, bij volgende bezoeken wordt er gebruik gemaakt van de reeds bestaande cookie. Deze cookie dient enkel voor statistische doeleinden. Zo kunnen daarmee de volgende data verzameld worden, zoals: welke pagina’s je hebt bekeken hoe lang je op een bepaalde pagina bent gebleven bij welke pagina je de site hebt verlaten

Eigen Tracking cookies: hierdoor kunnen wij te weten komen dat je naast onze website ook op de betreffende andere website(s) uit ons netwerk bent geweest. Het daardoor opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan jouw naam, adres, emailadres en dergelijke, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op jouw profiel, zodat deze zo veel mogelijk relevant voor je zijn. Voor deze cookies vragen wij jouw toestemming. Zonder jouw toestemming worden deze cookies dus niet geplaatst. –

Social media related cookies: hiermee registreren social media zoals Facebook en LinkedIn welke artikels en pagina’s je deelt via hun sociale media sharing buttons. Ze kunnen ook tracking cookies bevatten die je surfgedrag op het web volgen.

4. Je rechten met betrekking tot je gegevens en hoe wij daarmee om gaan

Om mijn diensten aan jou te kunnen verlenen, heb ik jouw persoonsgegevens nodig. In deze verklaring lees je hoe Hanneke Hoppenbrouwer Coaching & Counseling omgaat met jouw gegevens. Ik doe mijn uiterste best om die te beschermen.

Contactgegevens verwerkingsverantwoordelijke

De persoonsgegevens worden verwerkt door:

Hanneke Hoppenbrouwer Coaching & Counseling
Betsy Perkstraat 11, 2135 HM Hoofddorp
email: info@hannekehoppenbrouwer.nl

Verkrijgen van persoonsgegevens

Als je gebruikmaakt van mijn diensten, verstrek je jouw persoonsgegevens zodat ik mijn diensten kan verlenen. Bijvoorbeeld tijdens een gesprek, via de website, via e-mail, telefonisch of op een andere manier. Ook kan het voorkomen dat ik jouw persoonsgegevens in het kader van het coachtraject verkrijg van derden.

Hanneke Hoppenbrouwer Coaching & Counseling verwerkt de volgende (categorieën van) persoonsgegevens:

  • NAW-gegevens
  • contactgegevens, zoals e-mailadres en telefoonnummers
  • geboortedatum en –plaats
  • geslacht
  • werkervaring
  • competenties en interessegebieden
  • gespreksverslagen
  • inhoud van communicatie
  • gezondheid
  • godsdienst of levensovertuiging
  • afkomst
  • seksuele leven of voorkeur
  • IP-adres

Doeleinden

Hanneke Hoppenbrouwer Coaching & Counseling verwerkt deze persoonsgegevens voor diverse doeleinden, zoals:

  • onderhouden van contact;
  • bieden van een persoonlijk coachtraject;
  • een goede en efficiënte dienstverlening;
  • van het cliëntenbestand;
  • administratieve handelingen, zoals planning;
  • verbeteren van de dienstverlening;
  • rapporteren en analyseren voor verantwoording aan opdrachtgevers en de    verbetering van de dienstverlening;
  • facturering;
  • innen van gelden en het nemen van incassomaatregelen;
  • marketing;
  • nakoming van wettelijke verplichtingen;
  • voeren van geschillen.

Waarop is de verwerking gebaseerd

Jouw persoonsgegevens worden verwerkt om de overeenkomst uit te kunnen voeren die we sluiten voor jouw coachtraject. Ook kunnen jouw persoonsgegevens worden verwerkt om te kunnen voldoen aan een wettelijke verplichting, zoals bijvoorbeeld verplichtingen op basis van het fiscaal recht. Daarnaast verwerkt Hanneke Hoppenbrouwer Coaching & Counseling persoonsgegevens voor de hieronder genoemde gerechtvaardigde belangen:

  • verbeteren van diensten;
  • beschermen van financiële belangen;
  • beveiligen en beheren van systemen.

Als persoonsgegevens worden verwerkt op grond van toestemming, vraag ik dat afzonderlijk.

Verstrekking aan derden

In het kader van mijn dienstverlening kunnen persoonsgegevens worden verstrekt aan derden. Voor de hiervoor genoemde doeleinden kan gebruik gemaakt worden van diensten van derden, zoals IT-leveranciers, testbureaus of andere derden die worden ingeschakeld bij het coachtraject. Deze derden mogen jouw persoonsgegevens alleen verwerken voor de voornoemde doeleinden. Je persoonsgegevens zouden ook verstrekt kunnen worden in het kader van een wettelijke verplichting of rechterlijk bevel.

Ik zal jouw gegevens nooit verstrekken voor commerciële of goede doelen.

Doorgifte van gegevens buiten de Europese Unie

Jouw persoonsgegevens kunnen buiten de Europese Unie worden verwerkt door diensten van Google Drive en Analytics. Google is EU-VS Privacy Shield gecertificeerd, en houdt zich aan de Europese privacyregelgeving.

Hoe lang bewaar ik jouw gegevens?

Jouw persoonsgegevens bewaar ik niet langer dan noodzakelijk voor de doeleinden die in deze privacyverklaring zijn genoemd. Dit betekent dat ze bewaard worden zolang ze nodig zijn om de betreffende doelen te bereiken. Bepaalde gegevens moeten wel langer bewaard worden, omdat ik mij moet houden aan wettelijke bewaarplichten, zoals de fiscale bewaarplicht.

Beveiliging van jouw gegevens

Hanneke Hoppenbrouwer Coaching & Counseling neemt de bescherming van jouw persoonsgegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Klacht

Als je een klacht hebt over de verwerking van je persoonsgegevens laat dit dan vooral weten. Mocht je er met mij niet uitkomen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen privacyverklaring

Deze privacyverklaring kan door mij worden aangepast. Nieuwe versies worden altijd op de website gepubliceerd. Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 1 mei 2018.

Je hebt het recht op inzage, rectificatie, beperking en verwijdering van persoonsgegevens. Daarnaast heb je recht van bezwaar tegen verwerking van persoonsgegevens en recht op gegevensoverdraagbaarheid. Je kunt deze rechten uitoefenen door ons een mail te sturen via info@hannekehoppenbrouwer.nl.

Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen door ons een mail te sturen via info@hannekehoppenbrouwer.nl.

Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, vragen we je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terugvinden in de instellingen van je browser.

5. Cookies blokkeren en verwijderen

Je kunt cookies te allen tijden eenvoudig zelf blokkeren en verwijderen via je internetbrowser. Ook kun je je internetbrowser zodanig instellen dat je een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Je kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Bekijk voor deze mogelijkheid de helpfunctie van je browser. Als je de cookies in je browser verwijdert, kan dat gevolgen hebben voor het prettig gebruik van deze website. Sommige tracking cookies worden geplaatst door derden die onder meer via onze website advertenties aan je vertonen. Deze cookies kan je centraal verwijderen via www.youronlinechoices.eu.

Wees er wel van bewust dat als je geen cookies wilt, wij niet meer kunnen garanderen dat onze Website helemaal goed werkt. Het kan zijn dat enkele functies van de site verloren gaan of zelfs dat je de website helemaal niet meer kunt bezoeken. Daarnaast betekent het weigeren van cookies ook niet dat je helemaal geen advertenties meer te zien krijgt.

De advertenties zijn dan alleen niet meer toegesneden op jouw interesses en kun daardoor vaker worden herhaald. Hoe je je instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Raadpleeg indien nodig de helpfunctie van jouw browser, of klik op één van de onderstaande iconen om direct naar de handleiding van je browser te gaan.

Firefox:

https://support.mozilla.org/nl/kb/cookies-verwijderen-gegevens-wissen-websites-opgeslagen

Google Chrome:

https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform=Desktop&hl=nl Internet Explorer: https://support.microsoft.com/nl-nl/kb/278835

Safari:

https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=nl_NL 6.

Nieuwe ontwikkelingen en onvoorziene cookies

De teksten van onze website kunnen op ieder moment worden aangepast door voortdurende ontwikkelingen. Dit geldt ook voor onze cookieverklaring. Neem deze verklaring daarom regelmatig door om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen. In blogartikelen kan gebruik worden gemaakt van content die op andere sites wordt gehost en op www. hannekehoppenbrouwer.nl wordt ontsloten door middel van bepaalde codes (embedded content). Denk hierbij aan bijvoorbeeld YouTube video’s. Deze codes maken vaak gebruik van cookies.

Wij hebben echter geen controle op wat deze derde partijen met hun cookies doen. Het kan ook voorkomen dat via onze websites cookies worden geplaatst door anderen, waarvan wijzelf niet altijd op de hoogte zijn. Kom je op onze website onvoorziene cookies tegen die je niet kunt terugvinden in ons overzicht? Laat het ons weten via info@hannekehoppenbrouwer.nl.

Je kan ook rechtstreeks contact opnemen met de derde partij en vraag welke cookies ze plaatsten, wat de reden daarvoor is, wat de levensduur van de cookie is en op welke manier ze je privacy gewaarborgd hebben. 7. Slotopmerkingen Wij zullen deze verklaringen af en toe aan moeten passen, bijvoorbeeld wanneer we onze website aanpassen of de regels rondom cookies wijzigen. Je kunt deze webpagina raadplegen voor de laatste versie. Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben neem dan contact op met info@hannekehoppenbrouwer.nl.

06 december 2019