De Nieuwe Aarde frequenties

Wat zijn De Nieuwe Aarde frequenties?

De Nieuwe Aarde-frequenties (DNA frequenties) bestaan uit 13 remedies, hologrammen, foto’s en pianomuziek die elkaar aanvullen en ondersteunen. In de speelse afkorting die we meestal hanteren, komt de vermoedelijke relatie met ons DNA tot uitdrukking. Ze representeren de dertien kern energieën van de verschillende levensfases waar we ons als mens in bevinden. Ze geven aan hoe we hier als individu mee omgaan en ze geven inzicht in waar ons bewustzijn toe in staat is en welke stukken (fases) ondersteuning nodig hebben. Zodoende begeleiden ze de evolutie van ons bewustwordingsproces.

Afhankelijk van de hulpvraag en de wens, worden de frequenties en bijbehorende remedies ingezet tijdens het traject en zijn hierdoor altijd inbegrepen.

Meer informatie vind je op www.dnafrequenties.com

Schüssler zouten

Wat zijn Schüssler zouten of celzouten? Dr Wilhelm Schüssler was een Duits homeopathisch arts die ontdekte dat het menselijk lichaam mede gedreven wordt door processen die plaatsvinden op celniveau, zoals het constante in balans brengen van lichaamseigen mineraalzouten. En dat wanneer er een…
Lees verder