OP ZOEK NAAR HET TOTAALPLAATJE

in balans; in je kracht


Neem direct contact op voor de mogelijkheden

Effectieve coaching & counseling; verbind jezelf!!

Jouw hulpvraag en doelstelling wordt bij mij niet behandeld als een losstaand issue of als een feit. Mijn doel is om jou een zo compleet en overzichtelijk mogelijk beeld te schetsen over wie je bent, waar je vandaan komt en wat je beweegt.  Pas dan kun je dingen veranderen en begrijp je waarom dit zo loopt in jouw leven. Daar kan je mee vooruit!  

Voor particulieren

Mijn specialiteiten zijn onder andere werkproblematiek, hoogsensitiviteit (HSP), stress en burn-out, bore-out, relatieproblematiek, communicatieproblemen, en teamcoaching.

Voor bedrijven

Wanneer uw bedrijf te maken krijgt met re-integratietrajecten en reorganisatie dan is jobcoaching, loopbaancoaching en teamcoaching een mooie methode om het beste in uw mensen naar boven te halen. 

Tools en methodieken

De tools die ik gebruik en de methodes die ik toepas tijdens mijn trajecten en trainingen zijn onder andere Schussler zouten en De Nieuwe Aarde-frequenties.

Bedrijven - COVID-19 en motivatie

Het corona tijdperk versus de motivatie van personeel. Vereenzaming binnen de (thuis)werkzaamheden en ondergesneeuwd raken in mails en meetings. Hoe hou je een bedrijf en haar werknemers fit en flexibel? Een mooie uitdaging!

Out of the box: multidisciplinaire methodiek

Een originele aanpak waarbij ik gebruik maak van bekende en minder bekende tools zoals NLP,  Energiewerk, Mindfulness, Coachen volgens de GROW methode, DNA-frequenties, Systeemdenken, Celzout-therapie, non-Directieve counseling. Dat wil niet zeggen dat al deze methodieken aan bod komen.
Jouw proces is uniek en daarom zijn de gekozen methodes altijd in overleg.

Communiceren, samenwerken, focus en balans

Dit lijkt zo vanzelfsprekend maar is meestal een uitdaging. Omstandigheden veranderen en dingen kloppen gevoelsmatig niet meer. Denk bijvoorbeeld aan een reorganisatie, veranderingen in takenpakketten en hiërarchie. Niet iedereen kan daar even makkelijk mee omgaan, waardoor vaak niet alleen het werk maar ook de privésituatie wordt beïnvloed. Zowel voor particulieren als voor bedrijven organiseer ik workshops en trainingen, al dan niet op maat gemaakt, die deze thema's aan de kaak stellen en doorgronden.  

Voorbeelden van trainingen zijn effectief communiceren, teamcoaching, energie in balans en mindfulness.
Zo weet je weer wie je bent en wat jouw bijdrage is aan het geheel, want daar komt tenslotte alles in samen.

Invoelend, authentiek, positief, origineel en humoristisch

Dit zijn de eigenschappen die het meeste genoemd worden als ik mensen vraag: "hoe zie jij mij"? 
Tijdens mijn sessies en trainingen kun je verwachten dat: 

  • integriteit voorop staat; 
  • ik jou altijd zie en hoor; 
  • ik jou in je waarde laat; 
  • ik positief ingesteld ben; 
    en 
  • dat er af en toe ook gelachen wordt.  

Testimonials

Lees alle testimonials
apartmentusersselect